prekid tradicije

Navijači Juventusa ne mogu vjerovati: Zar je moguće da će ovako izgledati novi Mandžin dres?

25.04.2019 u 10:58

Bionic
Reading

U Italiji su se pojavile fotografije novog dresa Juventusa za sljedeću sezonu koji pokazuje da će klub po prvi put igrati bez pruga, čime navijači nisu oduševljeni…

Juventus je i ove sezone s lakoćom osvojio Seriju A, ali nije se proslavio u talijanskom Kupu, a iznenađujuće je ispao od Ajaxa u četvrtfinalu Lige prvaka.

  • +3
Liga prvaka, četvrtfinale: Juventus - Ajax Izvor: Pixsell / Autor: Mark Kerton/Press Association/PIXSELL

Dok uprava razmišlja kako složiti momčad po ukusu Cristiana Ronalda za sljedeću sezonu i popeti se napokon na europski vrh, pojavile su se fotografije novog dresa Juventusa koje su izazvale nemir među navijačima.

Naime, crno-bijele pruge koje je klub na domaćim utakmicama oduvijek nosio zamijenio je dres u stilu Fulhama, podijeljen na dvije velike plohe u bojama Juventusa.

Ljubitelji torinskog kluba nisu oduševljeni, smatraju da se time gubi jedan od simbola Juventusa, ali od svojih dizajnera već su navikli na razočaranja. Naime, novi dizajn klupskog grba malokoga je oduševio prije par godina i još uvijek se na njega teško naviknuti.

Tako će Mario Mandžukić sljedeće sezone nositi nešto drukčiji dres, ali s obzirom na njegovu borbenost i odlučnost, učinak bi mu trebao ostati isti…