INCIDENT NAKON UTAKMICE

Navijač Cottbusa optužio Rivića da ga je tukao

23.02.2010 u 09:55

Bionic
Reading

Ozbiljne optužbe stigle su na račun hrvatskog nogometaša koji brani boje njemačkog drugoligaša Energie Cottbusa Stivena Rivića (25). Naime, hrvatskog je nogometaša jedan navijač Cottbusa optužio za verbalni, ali i fizički napad

Nakon utakmice između Energie Cottbusa i Paderborna koji je završio porazom domaće momčadi od 2:1, dogodio se incident u kojem je glavnu ulogu imao hrvatski nogometaš i član Cottbusa Stiven Rivić, piše njemački Bild. Naime prema pisanju istog lista, Rivić je na kraju utakmice preskočio reklamu uz igralište koja se nalazila iza klupe za pričuvne igrače i zatrčao se prema tribinama gdje je za ovratnik primio jednog navijača.

Dotični ga je navijač na službenim stranicama kluba optužio za verbalni napad te čak i da ga je igrač tukao, ali Rivić tvrdi sasvim suprotno.

'Nikoga nisam udario, baš naprotiv. Nakon sučevog zvižduka ja sam pogođen. Činjenica da su nas vrijeđali i omalovažavali nije lijepa, no što se može. No iskazivanje nezadovoljstva ima svoje granice', kazao je hrvatski nogometaš.

Šokiran događajima bio je i njegov trener Claus-Dieter Wollitz.

'Mogu razumjeti da navijači i gledatelji zvižde, no da netko baca predmete na igrače, to je jednostavno previše.'