rušenje rekorda

Navala je velika, Hajduk postavio cijenu za svog bisera Luku Vuškovića. Jedna stvar mogla bi se svidjeti navijačima

27.03.2023 u 08:38

Bionic
Reading

Luka Vušković je tek napunio 16 godina, zaigrao je za prvu momčad Hajduka, zabio svoj gol prvijenac, pokazao odlike velikog stopera i posao meta velikih klubova

Pod svoje ga je uzeo Pini Zahavi, isti onaj agent koji se primjerice brine za karijeru velikog poljskog golgetera Roberta Lewandowskog.

Cijena za mladog Vuškovića rapidno raste, a prva službena ponuda Manchestera Cityja, u igri je i PSG, a sada se u red ubacio i bavarski gigant Bayern.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Britanski Daily Mail se nedavno raspisao o mlađahnom Vuškoviću i ponudi koju je Manchester City odaslao prema Poljudu. Riječ je o 12 milijuna funti koja se sastoji od 10 milijuna funti paušalnog iznosa i 2 milijuna funti u vidu dodataka, no put do prve momčadi išao bi preko niželigaša. 

Prema navodima talijanskog novinara Nicola Schire najveći talent Hajduka i jedan od najvećih talenata svijeta u svojoj generaciji sigurno će postati najveći izlazni transfer Bilih, samo je pitanje za koliko će 'preskočiti' Nikolu Vlašića (25) koji je 2017. godine otišao u Evertona za 10,8 milijuna eura.

Prema najnovijim informacijama koje donose talijanski mediji Hajduk ga nema namjeru pustiti za manje od 15 milijuna eura, a najveća koju trenutno imaju je ona od PSG-a koja iznosi 12 milijuna eura

Ovo bi mogao biti tek početak licitiranja cijene za otkup ugovora Luke Vuškovića, a realna opcija e da ga nakon kupovine novi vlasnik ostavi neko vrijeme u dresu Hajduka u kojem se odlično snalazi i raste iz utakmice u utakmicu.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.