I ŠTO SADA NAPRAVITI?

Hajduku stigla nemoralna ponuda; engleski bogataš želi Luku Vuškovića

20.03.2023 u 12:45

Bionic
Reading

Prije nešto manje od mjesec dana napunio je 16 godina, potom je debitirao za seniorsku momčad u srazu s Dinamom, da bi protiv Osijeka u kup-utakmici odmah zabio i gol. Sve to itekako je zaintrigiralo velike europske klubove, te se Hajdukov stoper Luka Vušković nalazi u njihovim bilježnicama

Nikola Vlašić vlasnik je najvećeg transfera u Hajdukovoj povijesti. Everton je za njega Bilima platio 10,8 milijuna eura.

Međutim, po svemu sudeći, taj će iznos biti nadmašen. Pitanje je samo kada. Ovog ljeta, ili za godinu, dvije.

Naime, kako piše novinar The Athletica David Ornstein, Manchester City navodno je ponudio deset milijuna eura za Luku Vuškovića uz još dva milijuna eura u bonusima. Hajduk još nije prihvatio ponudu, ali ni odbio.

Zanimljivo, isti autor navodi kako je mladi Hajdukov stoper za menadžera izabrao jedno zvučno ime, Pinija Zahavija.

Inače, kao potencijalni kupac spominjao se i PSG, a sigurno će 'velikana' biti još. Jer Vušković spada u kategoriju izvanserijskih talenata. No, postavlja se pitanje kako će mu se karijera razvijati i trebali li Hajduk, kao i igrač, pristati na prvu ponudu.

U svakom slučaju, vrlo je izvjesno kako će Vušković postati novi rekorder s milijunskim doprinosom Hajdukovoj blagajni.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport