Repovi Adria Toura

Nastavlja se rat Borne Ćorića i Nicka Kyrgiosa; Hrvat odgovorio Australcu nakon niza uvreda i pokupio velike simpatije brojnih fanova

30.07.2020 u 20:00

Bionic
Reading

Nastavlja se svađa između Borne Ćorića i Nicka Kyrgiosa

Nastavlja se rat između Borne Ćorića i Nicka Kyrgiosa. Sve je krenulo kada je ponajbolji hrvatski tenisač u intervjuu za Jutarnji list kritizirao Australca zbog njegovih glasnih primjedbi na račun Novaka Đokovića i Adria Toura u Zadru koji je prekinut zbog koronavirusa.

'Ma to je jednostavno on. Nemam drugo objašnjenje. Pročitao sam što je pisao, ali me totalno boli briga jer i on voli biti general poslije bitke. Da netko drugi daje lekcije i prodike, možda bih i razumio, ali baš Kyrgios... Nije to realno, ali ok, to je njegov đir. On tako funkcionira i nemam s tim problema, niti me smeta na osobnoj razini', poručio je Ćorić u spomenutom intervjuu.

Ubrzo je uslijedio i odgovor. Kyrgios je na Twitteru Hrvatu poručio da bi ga trebalo biti briga, a onda ga i izvrijeđao.

'Trebalo bi te biti briga. Imaš li ti kamenje u glavi? Naravno da možeš podržati svoje prijatelje, ali ja samo želim da budu odgovorni... Oni su tenisači i nisu posebni. Kao što sam i mislio, Ćorićev intelektualni nivo = 0', napisao je na Twitteru Australac.

Iako Ćorić nije među onima koji se vole svađati poput Kyrgiosa, ovo mu nije mogao prešutjeti.

'Stvarno, Kyrgios? Ti dijeliš lekcije o ponašanju? Malo ti je dosadno? Ili malo previše?', napisao je Ćorić.

Za sada se Australac nije ponovno oglasio, ali prve reakcije su već stigle. Novinar Guardiana Tumaini Carayol je komentirao da je 'od svih ljudi kojima se Kyrgios bavio proteklih mjeseci, od Ćorića najmanje očekivao da će uzvratiti'.

Osim njega, jedan od fanova na Twitteru je napisao kako je došlo 'vrijeme da netko Kyrgiosa spusti na zemlju', a drugi kako 'Nick sada valjda razmišlja koji će mu životinjski nadimak prišiti' aludirajući na to da je svoje neistomišljenike dan ranije nazivao prepelicama i pelikanima.