IZNENAĐENJE NA TRENINGU

Nastavlja se ponižavanje najvećeg tragičara Reala!

18.12.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Navijači Cadiza pojavili su se na treningu Real Madrida u četvrtak, kako bi pozdravili svog junaka Denisa Čeriševa, čovjeka zbog kojeg je 'kraljevski klub' diskvalificiran iz španjolskog Kupa...

Real je napravio amatersku pogrešku dopustivši ruskom napadaču da igra i zabije u prvoj utakmici protiv Cadiza, iako mu je nastup bio zabranjen zbog akumuliranih žutih kartona prošle sezone u dresu Villarreala.

No, ni sam Čerišev nije potpuno nedužan, jer morao je znati koliko je žutih karton skupio. Međutim, pravi se lud i tvrdi da nije imao pojma. U svakom slučaju, Real je ispao, a Cadiz prošao dalje za zelenim stolom, na radost navijača ovog malog kluba.

Upravo ti navijači nikako Čeriševa ne puštaju na miru. Skandirali su mu za vrijeme utakmice kad su saznali da igra unatoč suspenziji i dobio je velike ovacije prilikom izlaska iz igre. U četvrtak je pak dio njih došao na trening u Madrid kako bi dočekali i pozdravili svog junaka.

Čerišev se nije nadao novom ismijavanju navijača Cadiza, ali i to je morao pretrpjeti. Ruski 24-godišnjak koji nije u prvom planu u Realovoj momčadi ovom si je aferom vjerojatno priskrbio brzi transfer što dalje od kluba koji bi se mogao dogoditi već i ove zime...