'noćna mora' traje i dalje

Nastavlja se drama najbolje svjetske skijašice; Mikaela je u lošem psihološkom stanju, ali ne želi odustati od nastupa

10.02.2022 u 13:13

Bionic
Reading

Američka skijašica Mikaela Shiffrin (26) nastupit će u petak u utrci superveleslaloma na ZOI u Pekingu, objavila je glasnogovornica američke skijaške reprezentacije

Mikaela Shiffrin (26) doživjela je veliko razočaranje nakon što na Olimpijskim igrama u Pekingu nije uspjela završiti slalom i veleslalom, svoje dvije najjače discipline. Najbolja je svjetska skijašica bila u teškom psihološkom stanju te je ozbiljno razmišljala o tome da odustane od utrke u superveleslalomu.

Ovo su joj prve Olimpijske igre nakon smrti njezina oca Jeffa, koji je iznenada preminuo prije dvije godine kod kuće u Coloradu.

'Poželjela sam ga nazvati. Vjerojatno bi mi rekao da prebolim to, znao bi me smiriti, ali on nije ovdje da to kaže', otkrila je razočarana Shiffrin i dodala:

'On je najbolje znao utješiti me...'

Nakon svega je glasnogovornica američke skijaške reprezentacije kazala je da Shiffrin i njena majka i trenerica Eileen neće davati intervjue neko vrijeme, ali i to da će Mikaela ipak nastupiti u petak u utrci superveleslaloma.

Shiffrin je ove sezone u Svjetskom kupu u četiri utrke superveleslaloma dva puta bila treća u St. Moritzu, peta u Val d'Isereu, te šesta u Lake Louiseu.