PENAL ZA EURO

Nasri: Gol BiH mi je najvažniji u životu

12.10.2011 u 19:50

Bionic
Reading

Pogodak sa bijele točke koji je Francuskoj omogućio izravni plasman na Europsko prvenstvo koje se iduće godine održava u Poljskoj i Ukrajini, djelo je Samira Nasrija

Suigrač bosanskog reprezentativca Edina Džeke u Manchester Cityju pogodio je nakon što je, prema mišljenju suca, bio fauliran u šesnaestercu od kapetana Bosne i Hercegovine Emira Spahića. U pitanju je bila utakmica u D skupini, u kojoj je Bosna i Hercegovina na Stade de Franceu trebala pobjedu za izravni plasman na EP. No, Nasri je pogotkom u 78. minuti postavio konačnih 1-1.

'Ovo je najvažniji pogodak u mojoj karijeri. Pristao bih da postižem manje golova, ako bi bili kao što je ovaj', rekao je Nasri za L'Equipe, a izjavu prenosi službena stranica Međunarodne nogometne federacije (FIFA).

'Vratio sam se u momčad s novim stavom, našao se sa izbornikom i to se vidjelo na terenu. Morali smo napadati i boriti se, bez odustajanja. Iako pod pritiskom, uzeo sam loptu, preuzeo odgovornost i uradio ono što je trebalo', završio je Nasri.

Golovi iz Pariza, BiH je ostala na rubu izravne kvalifikacije