SMIJE IM SE EUROPA

Napolitanci u paničnom bijegu ostavili najveću zvijezdu

24.10.2014 u 14:32

Bionic
Reading

Nakon poraza od Young Boysa u Švicarskoj igrače Napolija napali su vlastiti navijači. Treneru Benitezu i igračima toliko se žurilo da su zaboravili provjeriti jesu li svi u autobusu...

Napoli je poražen od Young Boysa u Bernu rezultatom 2:0, a nakon dvoboja im je javljeno da se ispred stadiona okuplja bijesna masa od oko tisuću njihovih pristalica. Navijači nisu bili gnjevni samo zbog poraza, već jer su igrači izašli s travnjaka bez da su ih pozdravili na izlasku. Službenoj klupskoj delegaciji razlozi su bili najmanje važni, čim su mogli ukrcali su se u već oštećeni autobus i jurnuli put aerodroma.

U nekoj fazi, ali prekasno, shvatili su da nisu na okupu... Naime, Gonzalo Higuain i Raul Albiol ostali su na stadionu na doping kontroli i siguro su se osjećali voljeno kada su shvatili da su - sami.

U Napulj su se vratili dan kasnije, a iz kluba su priopćili:

'Kako je bilo i planirano, Higuain i Albiol su u društvu doktora Enrica D’Andree i zaštitara došli privatnim avionom u naš kamp. Nismo imali drugu mogućnost, obzirom da su nas zbog radnog vremena zračne luke prisilili na polijetanje u 22.30,' tvrde iz Napolija.