i dalje je u bolnici

Napokon su stigle najnovije informacije o zdravstvenom stanju Christiana Eriksena: Svima od srca zahvaljujemo...

13.06.2021 u 12:31

Bionic
Reading

Danski reprezentativac Christian Eriksen i dalje je u bolnici. Njegovo je stanje stabilno nakon što se u subotu na utakmici protiv Finske srušio poslije čega je oživljavan na terenu, objavili su u nedjelju iz Danskog nogometnog saveza (DBU)

'Jutros smo razgovarali s Christianom Eriksenom, koji je pozdravio suigrače. Stanje mu je stabilno i dalje će ostati u bolnici zbog daljnjih pretraga', navode iz Danskog nogometnog saveza u svom priopćenju.

U posljednjim trenucima prvog poluvremena susreta između Danske i Finske na EP-u Eriksen se srušio na teren, a liječnička služba odmah je počela s oživljavanjem. Eriksen je u svjesnom stanju iznesen s terena.

  • +79
Danska - Finska Izvor: EPA / Autor: Friedemann Vogel / POOL

'Svi reprezentativci i stožer su primili profesionalnu pomoć koja će im i dalje biti na raspolaganju nakon jučerašnjeg incidenta. Jedni drugima pomažu da što lakše prebrode jučerašnje događaje. Svima od srca zahvaljujemo na porukama podrške koje su stigle od brojnih saveza i klubova. Slobodno nastavite slati poruke Danskom savezu, a mi ćemo se potruditi da svaka od njih dođe do Christiana', dodaje DBU.