šok u kopenhagenu

Dok je cijeli nogometni svijet slao poruke i molitve za Christiana Eriksena, ona je proživljavala najveći strah i dramu

12.06.2021 u 20:10

Bionic
Reading

Nemile scene s kraja prvog poluvremena utakmice između Danske i Finske, obilježile su subotu na Euru. Naime, jedan od najboljih nogometaša Danske, Christian Eriksen samo se srušio na travnjak i uslijedili su dramatični trenuci borbe za njegov život...

Nije bilo danskog igrača, danskog navijača, ali ni nogometnog fana na svijetu kojeg u tim trenucima nije uhvatila panika i strah. Suze, molitve.. sve je stalo.

No, tek je ona imala snage i očito nadljudsku hrabrost, jer sjurila se s tribina, kako bi došla do svog dečka. Riječ je o djevojci Christiana Eriksena, Sabrini Kvist Jensen.

Nije znala što napraviti, ali željela je prići što je bliže moguće, ali onda su je primili danski golman Kasper Schmeichel i kapetan reprezentacije Simon Kjaer, grlili je, tješili... I uvjeravali da će sve biti dobro. A prema informacijama koje stižu preko Twittera danske nogometne reprezentacije i Uefe, čini se da tako i jest.

Iako se još uvijek ne znaju posljedice koje će Eriksen osjećati, vijest da se nastavila utakmica između Danske i Finske, svakako je potvrda ja ovaj 29-godišnjak više nije u životnoj opasnosti.