NAJVEĆA PRIČA LJETA

Napokon će biti poznata budućnost Cristiana Ronalda

02.07.2017 u 19:55

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo sljedeći će tjedan dati službenu izjavu u vezi svoje nogometne budućnosti, odnosno odlazi li ili ostaje u Real Madridu

Portugalskog nogometaša španjolske vlasti sumnjiče za utaju poreza (14,7 milijuna eura) zbog čega mu prijeti i višegodišnja zatvorska kazna, a njega su takve optužbe razbjesnile pa se počelo špekulirati o njegovom odlasku iz Madrida.

Kao mogući kupci spominjali su se Manchester United, Chelsea, PSG, postojala je čak i neka varijanta s Milanom, javili su se i Kinezi...

  • +18
Cristiano Ronaldo Izvor: Reuters / Autor: Eddie Keogh

Uglavnom nije prošao niti jedan dan od kada je pukla afera s porezom, a da u stranim medijima nije osvanula neka nova ideja oko toga gdje će Ronaldo nastaviti karijeru.

To se ne sviđa Realu koji po svemu sudeći nije spreman pustiti svoju najveću zvijezdu (govori se o produljenju ugovora), ali u klubu prije svega žele da se cijela situacija što prije raščistiti.

Tako će Ronaldo u sljedećih sedam dana izaći pred novinare sa svojom izjavom u kojoj će jasno dati svima do znanja kako je i dalje na Santiago Bernabeu ili da napušta 'kraljeve' pa zainteresirani klubovi mogu krenuti u lov.

Prema tiskovinama bliskima Realu, Ronaldo se primirio i najbliže je ostanku.

Cristiano Ronaldo - 2017.