SAMO DVIJE OPCIJE

Zna se u koje je klubove Ronaldo spreman otići i napustiti Madrid!

16.06.2017 u 18:31

Bionic
Reading

Iako ima dosta bogatih klubova koji bi si mogli priuštiti Cristiana Ronalda, španjolski dnevnik Marca tvrdi da je Portugalac spreman otići ili u Manchester United ili u PSG...

Ronalda je čini se jako pogodila optužba za utaju poreza koja je podignuta protiv njega u Španjolskoj i procurila je informacija kako želi napustiti Madrid ovog ljeta i karijeru nastaviti u nekoj drugoj ligi.

U Realu i dalje ne paničare te vjeruju da mogu Cristiana uvjeriti da ostane, a dnevnik Marca naglašava da osim ostanka u Madridu za Ronalda dolaze u obzir samo dvije opcije.

Prva je povratak u Manchester United, klub s kojim je od 2003. do 2009. stigao do svojih prvih velikih uspjeha i postao planetarno popularna zvijezda. Druga je prelazak u francuski PSG čiji je vlasnik u dobrim odnosima s Realom te spreman platiti ogromnu odštetu za 32-godišnjaka. Prije četiri godine već se spekuliralo o njegovom prelasku u Pariz, što Rolandu ne bi bila mrska opcija ni sada.

Vjeruje se da bi Bayern i Manchester City također novčano mogli ući u projekt dovođenja Ronalda, ali klubovi koje vode Guardiola i Ancelotti nisu privlačni Portugalcu.

U španjolskim medijima također se spominje otkupna klauzula od milijardu eura koju bi klubovi trebali ispoštivati ako žele da Real pusti svoju glavnu zvijezdu, no vjeruje se da bi već za 120 milijuna eura 'kraljevski klub' pristao na transfer, ako nezadovoljni Ronaldo nastavi inzistirati na odlasku...