RUŽNE SCENE U ZAGREBU

'Namjerno laktom u glavu, ovo je za isključenje!'

28.10.2013 u 15:18

Bionic
Reading

Na derbiju ABA lige između dvaju zagrebačkih klubova, u kojem je Cibona nadigrala Cedevitu 66:52, viđeno je i nekoliko ružnih scena

U 30. minuti utakmice pri borbi za loptu zamalo su se potukli playmaker Cibone Jerel Blassingame i centar Cedevite Jusuf Nurkić, dva najbolja igrača na terenu. Iako je izgledalo ružno, brzom intervencijom sudaca i suigrača ipak nije došlo do šaketanja. No suci su za svaki slučaj isključili obojicu.

Tučnjava i naguravanje na utakmici Cibona-Cedevita

Da su igrači bili vrlo nervozni, jer ipak je riječ o gradskom derbiju, pokazuje i reakcija kapetana cibosa Marina Rozića u 32. minuti utakmice (Cibona je vodila 54:48) kada je laktom u glavu udario bivšeg suigrača Tomislava Zubčića.

Na sreću Rozića, suci to nisu vidjeli, a Zubčić je ni krvi ni dužan zbog navodne glume dobio tehničku pogrešku. No na TV snimci se jako dobro vidi da je Rozić namjerno udario Zubčića u glavu; srećom nije došlo do ozljede 211 cm visokog igrača Cedevite koji je prije 12 mjeseci u Draženovu domu ostao bez tri zuba (udario je u glavu Zadrova Amerikanca Allena).

'Namjerno laktom u glavu! Ovo je za isključenje!' nakon usporene snimke prokomentirali su na kanalu Arenasport (za gledatelje u Srbiji i BiH).

Kako doznajemo iz Cedevite, neće prijavljivati Rozića, što znači da za kapetana Cibone neće biti nikakve kazne. No snimka koja se pojavila na YouTubeu govori više od riječi...