poruke podrške

Nakon uznemiravajućih vijesti o stanju Felixa Götzea, oglasili su se iz njegova kluba Kaiserslauterna; kome treba ovakva pozornost?

16.08.2021 u 15:36

Bionic
Reading

Felix Götze, 23-godišnji branič Kaiserslauterna, u subotu je u okršaju 3. kola treće njemačke lige kod berlinske Viktorije doživio tešku ozljedu glave, te su ga brzom intervencijom, prvo suigrača, a potom i liječnika, spasili većih posljedica

Kao što smo jučer pisali, brat Marija Götzea, najpoznatijeg nogometaša od trojice braće Götze, Felix, doživio je u subotu tešku ozljedu glave. Nakon jednog sudara ostao je ležati na travnjaku, a suigrači su mu izvadili jezik kako se ne bi ugušio.

Klub je preuzeo na sebe kako će plasirati sve obavijesti vezan uz zdravlje 23-godišnjeg nogometaša. No, kako to danas biva, neki znaju 'više', pa je tako na društvenim mrežama danas objavljena vijest uznemirujućeg sadržaja.

'Grozne vijesti iz Njemačke. Felix Götze (Marijev brat) nalazi se na intenzivnoj njezi nakon što je jučer igrajući za Kaiserslautern zadobio frakturu lubanje'.

No, provjerili smo i na službenim stranicama kluba, jesu li vijesti uistinu tako grozne i zabrinjavajuće, a tamo ipak puno umjereniji tonovi.

'Dobre vijesti: zdravlje Felixa Götzea ide na bolje, u skladu s mogućnostima. Više nije na odjelu intenzivne njege i vjerojatno će sutra moći napustiti bolnicu. Želimo Felixu sve najbolje i potpun i brz oporavak!'