čekaju se vijesti

Scene s berlinskog stadiona podsjetile na dramu s Eura, kada je spašavan život Christianu Eriksenu; brat Marija Götzea ležao je u nesvijesti...

15.08.2021 u 17:45

Bionic
Reading

Jedan od trojice braće iz nogometne obitelji Götze, 23-godišnji Felix Götze, doživio je težak sudar glavama za vrijeme utakmice, te je na stadionu u Berlinu zavladala panika

Mlađi brat bivše zvijezde Bayerna i dortmundske Borussije, a trenutno igrača PSV-a, Marija Götzea, koji je 2014. godine golom u finalu protiv Argentine donio naslov svjetskog prvaka Njemačkoj, Felix Götze doživio je na utakmici 3. njemačke lige, između berlinske Viktorije i svog Kaiserslauterna, težak sudar glavama.

23-godišnji branič ostao je ležati na zemlji, i u nesvijesti, a stadionom je zavladao muk, jer odmah su se svi prisjetili scena s Eura, kada je visio život o koncu Christiana Eriksena.

Igrači su pohitali okrenuti ga na bok i izvaditi mu jezik iz usta kako se ne bi ugušio. Djelovali su i igrači, ali odmah je reagirala i liječnička ekipa, te je Götze vrlo brzo bio pod njihovim nadzorom.

Taj se sudar dogodio u 70. minuti dvoboja, a ni konačnih 4:0 za domaćine, nakon ovakve drame nije razočaralo goste iz Kaiserslauterna. danas je najvažnije bilo spasiti Götzea, a kako javljaju iz kluba, sa zdravstvenog aspekta sve prošlo u redu.

'Naši igrači pomogli su staviti Götzea na nosila. Obavijestit ćemo vas o njegovu zdravstvenom stanju čim ćemo imati više informacija. Oporavi se brzo, Felixe', poručili su iz Kaiserslauterna.