OTVORIO DUŠU

Nakon teškog poraza napokon se oglasio Stipe Miočić; njegov emotivan post dirnut će u srce sve koji ga vole

29.03.2021 u 20:36

Bionic
Reading

Stipe Miočić oglasio se po prvi puta nakon borbe protiv Francisa Ngannoua. Donedavni UFC-ov prvak bez svoje je titule ostao nakon teškog nokauta u drugoj rundi, a nedugo nakon UFC-a 260 prevezen je u bolnicu na CT glave

Još je u nedjelju ujutro njegova supruga Ryan Marie objavila fotografiju uz koju je otkrila da je sa Stipom sve u redu, a sada se svojim navijačima i prijateljima javio i najuspješniji teškaš u povijesti UFC-a.

U podužoj objavi koja je osvanula na društvenim mrežama, Miočić se osvrnuo na poraz, objasnio svoju pogrešku, čestitao suparniku, ali i otkrio da mu sada slijedi odmor, prenosi Fight Site.

Stipinu objavu prenosimo u cijelosti:

'Prvo i najvažnije, dobro sam. Znam da taj pad nije bio moj najgraciozniji pad, ali bio sam u nesvijesti pa se takve stvari događaju.

Mojoj obitelji, prijateljima i fanovima, posebno onima iz Hrvatske i Clevelanda: Volim vas i žao mi je. Mrzim kad vas iznevjerim. Mom timu, hvala vam. Znam da svaki moj poraz osjećate jednako kao i ja. Pobjeđujemo, ali i gubimo kao obitelj. Porazi nisu zabavni, uvijek vas peckaju neko vrijeme, ali to je gruba strana ovog posla. Ne možete uvijek pobjeđivati i bitno je shvatiti da su porazi dio života i sporta, baš kao i pobjede.'

  • +2
Stipe Miočić i Francis Ngannou, UFC 260 Izvor: Profimedia / Autor: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

'Ne zaboravite da će vas Bog uvijek smjestiti tamo gdje biste u tom trenutku trebali i biti. Ne možete ni previše razbijati glavu razmišljajući o tome što ste trebali učiniti bolje, ali možete učiti i napredovati te se na temelju toga vratiti još spremniji.'

'Nažalost, odstupio sam od taktike. Osjećao sam se sjajno na ulasku u drugu rundu i vidio sam da se stvari počinju odvijati po planu. On se sve više razmahao, ali ja sam ušao s prevelikom željom i nezaštićeno. Nisam bio u dobrom držanju da primim udarac, a on je vidio rupu i napravio ono što bi u toj situaciji napravio svaki sjajan borac. To je bila moja pogreška, pogreška koju prihvaćam koja se neće ponoviti.

Na kraju, volio bih čestitati Francisu Ngannouu i njegovom timu na zasluženoj pobjedi. Bila je to tvoja noć i uživaj u pobjedi! Što se tiče mene, provest ću neko vrijeme sa svojom obitelji i dočekati našeg sina koji ovog ljeta dolazi na ovaj svijet. Ostanite u toku, Bog vas blagoslovio', napisao je Miočić uz emoji hrvatske zastave i hashtag #cletillidie.