TJERA GA IZ KLUBA

Nakon suludog poteza trener Reala ignorira svoju zvijezdu!

23.12.2015 u 16:50

Bionic
Reading

Prema pisanju dnevnika Marca, Rafa Benitez izgubio je vjeru u Isca Alcorcona nakon što je iznevjerio svoju ekipu crvenim kartonom na Neymaru u El Clasicu. Sve ga manje upotrebljava u posljednje vrijeme.

Isco je miljenik španjolskog izbornika Vicentea Del Bosquea i jedan od onih koje tribine Reala obožavaju, za razliku od nekih drugih klupskih zvijezda. No, čini se da je odnos mladog 23-godišnjeg Brazilca s trenerom Reala zahladio.

Naime, u posljednje dvije utakmice Isco je igrao samo 12 minuta i nije uopće ulazio u igru u pobjedi 10:2 protiv Raya. Španjolski dnevnik Marca vjeruje da je prekretnica bila utakmica Reala i Barcelone na Bernabeuu prije mjesec dana. Tada je Isco najavljivan u prvom sastavu, što je trebala biti nagrada za dobar rad na treninzima. No, umjesto toga započeo je susret na klupi, a kad je konačno ušao brutalnim prekršajem nad Neymarom zaradio je crveni karton.

Vjeruje da se to napravio iz protesta zbog trenerovog tretmana, a odnos im je zatim zahladio. Sada je James čvrsti prvi izbor Beniteza na toj poziciji, a u veznoj liniji prednost također imaju Kroos, Modrić i Kovačić ispred španjolskog reprezentativca.

Još jedan je to dodatni razlog zašto se sve više govori o odlasku Isca iz kluba, a Manchester City spominje se kao moguća destinacija za nastavak karijere.