HVALA ZA TENIS

Nakon što je Serenu Williams poslala u mirovinu emotivnom porukom se oglasila zagrebačka cura Ajla Tomljanović

03.09.2022 u 12:12

Bionic
Reading

Zagrepčanka Ajla Tomljanović, koja od 2014. godine igra pod australskom zastavom, u meču 3. kola US Opena pobijedila je jednu od najvećih tenisačica u povijesti Serenu Williams 7:5, 6:7, 6:1. Ovo su njeni prvi dojmovi nakon meča

Zagrepčanka Ajla Tomljanović, koja od 2014. godine igra pod australskom zastavom, u meču 3. kola US Opena pobijedila je jednu od najvećih tenisačica u povijesti Serenu Williams 7:5, 6:7, 6:1.

Taj meč ući će u povijest jer je vrlo vjerojatno bio posljednji u karijeru za Amerikanku

Ajla Tomljanović uspjela je pred 30.000 gledatelja na stadionu Arthur Ashe, u atmosferi kakva se na teniskim mečevima rijetko viđa, izbaciti s turnira 40-godišnju Serenu Williams, miljenicu domaće publike koja je US Open osvojila čak šest puta.

  • +15
US Open 2022: Ajla Tomljanović izbacila Serenu Williams kojoj je to bio posljednji meč u karijeri Izvor: EPA / Autor: JASON SZENES

'Žao mi je jer jako volim Serenu. Nikad nisam mislila da ću imati priliku igrati njezin posljednji meč, dok sam ju kao djevojčica gledala u svim tim silnim finalima. Ovo je za mene nadrealni trenutak. Puno je učinika za mene, dala mi je priliku da gledam njezin nevjerojatno dobar tenis...', rekla je Ajla.