podrška ne prestaje stizati

Nakon što je razorni potres pogodio Zagreb, porukom podrške se oglasio i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić

23.03.2020 u 06:38

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić je putem Instagrama poslao poruku podrške Zagrebu kojeg je pogodio razoran potres

Zagreb je u nedjelju pogodio niz jakih potresa. Onaj prvi, a ujedno i najjači potres zatresao je glavni grad oko 6:30 snagom od 5.5 sutpnjeva po Richterovoj skali. Bio je to najjači potres na ovom području u posljednjih 140 godina. Šteta se još zbraja, mnogi građani ostali su bez krova nad glavom ili imaju veća oštećenja na svojim domovima, a ima i lakše i teže ozlijeđenih.

Jedna je 15-godišnja djevojčica posebno teško ozlijeđena nakon što se na nju urušio dio stropa. Svima su misli s obitelji djevojčice i brojnim obiteljima koje su ostale bez svojih stanova. Na ulice su izašli navijači i pomogli u saniranju štete, a poruke podrške Zagrebu su poslali brojni hrvatski sportaši.

Javili su se Mario Mandžukić, Zlatko Dalić, Andrej Kramarić, Bojan Bogdanović, Borna Ćorić, Ivan Rakitić i brojni drugi sportaši, a o svemu se oglasio i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić. Modrić je na svojem Instagram profilu profilu kojeg prati preko 18 milijuna ljudi objavio fotografiju razrušenog grada i poručio:

'Drži se Zagrebe', te pozvao ljude da se pomole za hrvatsku metropolu.