što mu je sve rekao?

Nakon ovog razgovora Cristiano Ronaldo je odlučio odbiti ponudu Manchester Cityja; Pep Guardiola ga je 'usmjerio' prema Unitedu

28.08.2021 u 15:31

Bionic
Reading

Još se u petak ujutro činilo kako će Cristiano Ronaldo gotovo sigurno karijeru nastaviti u Manchester Cityju. No, u samo nekoliko sati dogodio se nevjerojatan preokret i Portugalac se odlučio vratiti u redove Manchester Uniteda. Predomislio se nakon razgovora s trenerom Cityja Pepom Guardiolom

Nakon što je u četvrtak 'procurila' vijest kako Cristiano Ronaldo odlazi iz Juventusa u Manchester City, sve su se legende Manchester Uniteda mobilizirale i krenule u akciju. Započelo je nagovaranje Ronalda da promijeni odluku i vrati se na Old Trafford.

Rio Ferdinand, Ole Gunnar Solskjaer, Bruno Fernandes..., samo su neki od 'crvenih vragova' koji su 'bombardirali' Ronalda i savjetovali ga da odustane od potpisa za City. Nazvao ga je i njegov nogometni otac, sir Alex Ferguson koji mu je zasigurno imao puno toga za savjetovati. Realno, on ga je igrački i stvorio, pitanje je gdje bi danas bio CR7 da sir Alex nije imao toliko strpljenja s njim.

No, nakon svega se čini kako je Ronaldo prelomio tek nakon razgovora s trenerom Cityja Pepom Guardiolom.

Španjolski je trener navodno bio izuzetno hladan i suzdržan u tom razgovoru, a Ronaldo je nakon svega shvatio da na Etihadu baš i nije poželjan.

'Dođeš li k nama, pokušat ćemo živjeti skupa, ali ništa ti ne mogu garantirati', navodno je Pep Guardiola rekao Ronaldu u tom razgovoru.

Pametnome dosta... Shvatio je Ronaldo da ga čelnici Cityja žele dovesti samo zato što to mogu, a ne zato jer ga žele u momčadi. Neizravno je to potvrdio i sam Pep Guardiola samo nekoliko sati kasnije iako se još nije znalo da je Ronaldo potpisao s Unitedom.

'U takvoj poziciji, ja sam trenutačno više nego oduševljen momčadi koju imamo i tako će ostati', rekao je Guardiola i pojasnio:

'Imamo sjajnu momčad zbog koje se cijelo vrijeme zahvaljujem klubu. Nismo frustrirani, dobro je da se igrač poput Cristiana Ronalda vratio u Englesku i Premier ligu. To je dobra vijest...'

Eto, imat će CR dodatan motiv u gradskim derbijima s Cityjem. Guardiola i on se ionako ne vole već godinama.