JUNAK MAKSIMIRA

Nakon ove Petkovićeve izjave, Jakirović može odahnuti: Moram to češće raditi...

08.03.2024 u 06:08

Bionic
Reading

Bruno Petković odigrao je sjajnu utakmicu i s dva postignuta gola bio prvo ime utakmice, odnosno Dinamove 2:0 pobjede nad PAOK-om, u prvoj utakmici osmine finala Konferencijske lige

Iako ga često znaju osporavati, Bruno Petković još je jednom dokazao kakav je igrač.

Nakon utakmice stao je pred mikrofon Arenasporta i iznio svoje dojmove.

'Jako dobra utakmica, bilo je jako važno stvoriti prednost u prvoj utakmici, to smo ostvarili. Jako sam zadovoljan kako je momčad reagirala, u nekim trenucima smo patili, ali smo odigrali jednu pragmatičnu utakmicu'.

Evo što kaže o svom doprinosu.

'Moji golovi? Ha, to mi je posao. Moram to i češće raditi, moram raditi na tome da pomognem momčadi dubinom i prostorom. Jako mi je drago što sam ih zabio, ali najvažnija je pobjeda momčadi'.

S ta dva gola preuzeo je vrh ljestvice strijelaca Konferencijske lige. On i Zahavi (Maccabi Tel Aviv) postigli su ih po sedam.

'Prvi strijelac? Lijepa brojka i statistika, ali momčadski uspjeh mi je bio na prvom mjestu. Jedan, dva gola više-manje neće definirati jesam li bolji ili lošiji igrač'.

Što očekivati u uzvratu?

'Nije gotovo, apsolutno, PAOK je dobra momčad, stavili su nas u nezgodnu poziciju i u prvom i u drugom dijelu, nezgodna su momčad, ali imamo još 90 minuta u kojima moramo odigrati muški i vjerujem u prolazak'.

  • +72
Dinamo - PAOK Solun (prva utakmica 1/8 finala Konferencijske lige) Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL