ŠUTALOV TRANSFER ŽIVOTA

Nakon AEK-a napušta Dinamo, ali milijunskim iznosom puni blagajnu Modrih

09.08.2023 u 17:36

Bionic
Reading

Već se dugo špekulira o mogućem odlasku Josipa Šutala iz Dinama. Prema brojnim informacijama taj se transfer trebao odigrati već sredinom sljedećeg tjedna, to jest nakon uzvratne utakmice između Dinama i AEK-a. No, zbog odgode prve utakmice, taj bi se posao trebao dogoditi nakon uzvrata u Ateni, točnije iza 19. kolovoza

Naime, prema pisanju Sportskih novosti, hrvatski reprezentativac Josip Šutalo nakon uzvratne utakmice AEK-a i Dinama u Ateni, 19. kolovoza, odlazi u Ajax u transferu ukupno vrijednom 22 milijuna eura.

Dinamo će na ime prodaje svoje skupocjene zvijezde utržiti 20 milijuna eura, a ostala dva trebao bi dobiti kroz realne bonuse.

Dakle, vijest je to koja neće razveseliti Dinamove navijače, jer Šutalo je itekako važan igrač u Bišćanovom sastavu. No, kad se već mora dogoditi, onda barem neka se dogodi nakon okršaja s AEK-om. Uz uvjerenje, kako će Modri iz tih utakmica izaći kao pobjednici.

A u njima bi trebali igrati i Dominik Livaković, i Luka Ivanušec i Bruno Petković.

Nekako se najviše sugeriralo da bi baš Ivanušec mogao biti u izlaznoj kvoti, jer hrvatski je reprezentativac Feijenoorda. Istina, medijskim se prostorom proširila vijest kako Ivanušec ipak neće napustiti Dinamo, ali doznajemo da se na cijelom slučaju još itekako radi.

Naravno, to ne znači niti da će Ivanušec napustiti Dinamo, ali još uvijek nije ni 'spuštena rampa' na njegov odlazak.

Nešto manje vjerojatni su odlasci Livakovića, odnosno Petkovića. Ali samo zato što se u Dinamu nadaju izdašnijim ponudama od onih koje su poslali turski klubovi Fenerbahče odnosno Trabzonspor.