KAKO DO ULAZNICE

Nakon kaosa u Ateni, Dinamovi navijači ovu su vijest iščekivali s nestrpljenjem

09.08.2023 u 17:04

Bionic
Reading

Nakon što je Uefa odgodila u utorak utakmicu u Ateni, između AEK-a i Dinama, ispada da je okršaj koji se igra sljedećeg utorka u Zagrebu (20 sati, MAXSport 1, MAXtv), prvi u međusobnom srazu iz kojeg će bolji u play-off Lige prvaka

Dinamo je za prvu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka u prodaju pustio samo dvije tribine - zapad gore i dolje te sjever gore i dolje. Tribina jug nije puštena u prodaju, iako na utakmici neće prisustvovati navijači AEK-a.

Tribine sjever gore i dolje koštaju deset eura, zapad dolje 25 eura, a zapad gore 20 eura.

'Pravo prvokupa ulaznica za članove kluba počinje u četvrtak, 10. kolovoza u 11h. Prodaja za sve ostale navijače krenut će u petak 11. kolovoza u 11 sati. Obje navedene opcije odnose se ISKLJUČIVO na ONLINE prodaju, koja završava 15.08. u 20:00 sati. Online prodaja ulaznica moguća je na servisu Ulaznice.hr', objavili su iz Dinama.

Fizička prodaja ulaznica na Ticket pointu počinje u ponedjeljak, 14. kolovoza u 11 sati. U utorak 15. kolovoza ulaznice se također prodaju od 11 sati.

Stavili su na službenim stranicama GNK Dinama i važnu napomenu.

'Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list, zdravstvena iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice i paketi personalizirani i glase na ime i prezime. Prilikom kupovine potrebno je prikazati osobni dokument za sve ulaznice. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima'.

Stadion Maksimir otvara se u 18 sati.

Uzvratna utakmica između AEK-a i Dinama igra se sljedeće subote u Ateni, s početkom u 20.45 sati.