gost podcasta učka

[VIDEO] Najtrofejniji Rijekin igrač jednom riječju opisao što misli o 'otkazu' kojeg je dobio, a onda iskreno priznao: Tko zna bi li bio sretniji čovjek...

03.07.2022 u 10:05

Bionic
Reading

Premijerno je prikazan 76. Podcast Učka u kojem je gostovao najtrofejniji igrač HNK Rijeka ikad, Andrej Prskalo koji je govorio o više aktualnih tema, ali i o svom nogometnom putu.

Tridesetak metara zračne linije od gola na kojem je počeo braniti, Andrej Prskalo bio je gost 76. Podcasta Učka. Najtrofejniji igrač HNK Rijeka ikad govorio je o mnogo tema, a počelo je o Martinskom i prvim trenerima.

'Sjećam se svakog trenera, prvi mi je bio Links, ovim putem ga i pozdravljam. Znali su me i 'švercat' dok sam bio treći osnovne, sjećam se puno treninga', rekao je Prskalo na početku...

Ubrzo je stigla i aktualna situacija i rastanak s Rijekom za kojeg je rekao da nije bio – 'reprezentativan'.

Rekao je i da ga nije kontaktirao ni jedan od tri sportska direktora koja trenutno Rijeka na papiru ima.

Nakon toga je s voditeljem pričao o planovima, eventualnom odlasku u inozemstvu ili ostanku u HNL-u. Dotaknuli su se i 'one' sezoni, kada je kao kapetan predvodio Rijeku do naslova prvaka.

'Taj kolektiv, kad se sjetim, to su sve dragi dečki. Nitko nije iskakao iz okvira, a kad dođeš na utakmicu, imaš osjećaj da te nitko ne može pobijediti', krenuo je Prskalo o toj, za njega i za te dečke, nestvarnoj sezoni.

Kada je pričao o glavnim trenerima, dva je istaknuo iznad ostalih, a onda je odabrao i tri najdraža trenutka u karijeri.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Podcast Učka

Odgovorio je i kako je došao u Rijeku, a pričao je i o karakteru, odnosno je li mu on više pomogao ili odmogao u nogometnoj karijeri.

'Uvijek idem pošteno, čistog obraza, i ne bih mijenjao ništa. Tko zna bi li bio sretniji čovjek da sam se negdje prodao?' 

Uslijedila su pitanja gledatelja i dio o vinu, vinogradarstvu i tom dijelu njegovog života kojem se sve više posvećuje.

Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više https://www.hrvatskitelekom.hr/kombinacija-mjeseca