NEMILOSRDNA UEFA

Najgora moguća kazna; šok za Ademija koji i dalje tvrdi isto!

20.11.2015 u 19:27

Bionic
Reading

Uefina disciplinska komisija donijela je najgoru moguću odluku i suspendirala Dinamovog igrača Arijana Ademija na čak četiri godine

Šokantne vijesti stigle su iz Švicarske gdje je nakon nekoliko odgoda i na koncu i saslušanja igrača UEFA donijela odluku koja se niti u najcrnijem scenariju nije mogla zamisliti.

'Teško mi je uopće riječima opisati kako se sada osjećam. Nisam kriv, znam da nisam ništa krivo napravio, a dobio sam ovakvu drastičnu kaznu. Užasno se osjećam... Želio bih se zahvaliti svima koji me zovu ovih dana i šalju poruke, ali stvarno mi je teško pričati pa ih molim za razumijevanje', rekao je Arijan.

Podsjetimo, Arijanov nalaz nakon utakmice 1. kola Lige prvaka protiv Arsenala je bio pozitivan na nedozvoljena sredstva, a isto je bilo i s B uzorkom.

'Kao klub smo šokirani i izuzetno neugodno iznenađeni ovakvim raspletom događaja te ćemo napraviti sve kako bismo u ovim teškim vremenima bili uz našeg Arijana. Onako čvrsto i odlučno kao što se on uvijek borio u dresu Dinama i kako smo sigurni da još puno puta i bude,'izvijestili su iz hrvatskog prvaka.