LUDA GLAVA

Najbolji veznjak Engleske u četvrtoligašu

24.07.2012 u 09:04

Bionic
Reading

Nakon što ga menadžer njegovog kluba Queens Park Rangersa Mark Hughes nije poveo na azijsku turneju kontroverzni nogometaš Joey Barton priključio se treninzima momčadi iz četvrte lige

Zbog niza incidenata tijekom utakmice zadnjeg premijerligaškog kola prošle sezone protiv Manchester Cityja, 29-godišnji veznjak QPR-a zaradio je suspenziju od 12 utakmica pa je njegova budućnost u klubu postala vrlo upitna. Slijedom toga Hughes ga nije uvrstio niti u kadar koji je otputovao na pripremnu turneju po Aziji, a Barton se odlučio trenirati s članom druge divizije odnosno četvrtog ranga engleskog nogometa Fleetwood Townom kako bi spreman dočekao kraj suspenzije.

'Veselim se početku treninga s Fleetwood Townom ovog tjedna. To mi je potrebno. Imam još tri godine ugovora s QPR-om. Slijede uzbudljiva vremena za klub, a ja namjeravam biti dio momčadi pa stoga trebam doći na natjecateljsku razinu. Fleetwood je klub koji konstantno napreduje. Pet godina za redom zaslužuju promociju u viši rang, pa će mi biti drago da pomognem njihovim mlađim igračima,' poručio je putem Twittera barton koji je nedavno bez grča izjavio kako je on najbolji vezni nogometaš Engleske.

Navodno postoji mogućnost da Barton ode na posudbu u Fleetwood do siječnja, no takva nagađanja još nije želio komentirati menadžer ambicioznog četvrtoligaša Mickey Mellon.

Posljednji u nizu incidenta koštao ga je gotovo cijelog prvog dijela sezone