DRAGIĆEVA FRUSTRACIJA

Najbolji slovenski igrač prozvao suce i optužio naše trenere!

09.09.2013 u 18:11

Bionic
Reading

Nakon što im je Hrvatska nanijela prvi poraz na Eurobasketu kojem su domaćini, slovenski košarkaši izražavaju veliko nezadovoljstvo suđenjem, a najbolji igrač dotaknuo se i hrvatskih trenera

Hrvatska je, podsjetimo, slavila u Celju sa 76:74 nakon produžetka. Obje momčadi poslije 4. kola u skupini C imaju po tri pobjede i poraz, baš kao i Španjolska.

Prvo je ime u slovenskom sastavu ponovno bio playmaker Phoenix Sunsa Goran Dragić koji je utakmicu zaključio 21 poenom. I on je kao jedan od razloga za poraz naveo suđenje, a za nekorektno je ponašanje optužio i pomoćnog trenera u hrvatskoj reprezentaciji Ivana Sunaru

'Ne razumijem suce. U odlučujućim su trenucima slabo reagirali. Pri pokušaju da spasim jednu loptu ispred klupe, trener kojeg poznajem iz Slovana (Sunara, op. a.) me je povukao. Nakon toga je i hrvatski izbornik Jasmin Repeša stao na sredinu terena. Očito se ne možemo suprotstaviti sucima. Moramo gledati isključivo sebe', požalio se novinarima Dragić.

Nema sumnje kako bi novi mogući susret ove dvije reprezentacije, ako se poklopi puno stvari, bio nabijem emocijama kao rijetko koji. U tom slučaju Dragić - koji godišnje u Sunsima zarađuje 7,5 milijuna dolara - bit će dodatno motiviran.