DVOBOJ U MANAUSU

Najbolji Kamerunac prijeti: Možemo pobijediti Hrvatsku

14.06.2014 u 10:42

Bionic
Reading

Izbornik kamerunske reprezentacije Volker Finke nije tražio alibi u vremenskim uvjetima nakon poraza njegovih nogometaša od Meksika (1:0) na startu Svjetskog prvenstva

Dokaži da si znalac

Ako misliš da svojim nogometnim znanjem i boljom strategijom može pomesti konkurenciju ovo je mjesto za tebe! Priključi se i igraj OVDJE!



Meksikanci su se bolje prilagodili jakoj kiši u Natalu i došli su do važne pobjede u skupini A. U drugom će kolu u Manausu tako igrati dvije poražene reprezentacije, Hrvatska i Kamerun, tako da je i jednima i drugima u toj utakmici pobjeda od presudne važnosti.

'Kiša ne može biti isprika za našu igru. Imali smo određene probleme u sredini terena u prvih 20 minuta, ali uspjeli smo se prilagoditi. U drugom smo poluvremenu bili bolji, ali sveukupno smo razočarali. Sada imamo pet dana prije utakmice protiv Hrvatske koja će biti odlučujuća', istaknuo je njemački stručnjak Finke

U sličnom je tonu pričao i iskusni kamerunski napadač Samuel Eto'o

'Važno je da ostanemo pozitivni. Željeli smo otvoriti SP s dobrim rezultatom, ali Bog je htio drugačije. Kad imamo dobar dan, možemo pobijediti bilo kojeg suparnika. Morat ćemo biti na najvišoj razini da bismo svladali Hrvatsku. Neće nam biti lako jer su i Hrvati u istoj poziciji kao mi', kazao je Eto'o.

Dvoboj Kameruna i Hrvatsek na rasporedu je u ponoć, sa srijede na četvrtak.