ostaje ili...?

Najbolji igrač Dinama odlučio gdje nastavlja karijeru

30.03.2017 u 22:10

Bionic
Reading

'Modri' su za petak točno u podne sazvali izvanrednu konferenciju za medije kojoj će nazočiti Hilal Soudani i sportski direktor Romeo Jozak...

Alžirskom reprezentativcu i najboljem igraču Dinama Hilalu Soudaniju (29) na kraju ove sezone završava ugovor s 'modrima'. Još prije nekoliko tjedana Alžirac je bio tajanstven, nije želio otkriti ostaje li u Maksimiru ili odlazi.

U Dinamu je od ljeta 2013., na Maksimir je stigao iz portugalskog Guimaraesa, a u posljednje je četiri sezone izrastao u najboljeg igrača 'modrih'. Ujedno je i najskuplji u svlačionici, plaća mu je oko milijun eura na godinu. To je više nego zaslužena naknada za 62 gola koliko je zabio u svim natjecanjima u modrom dresu!

Autor: Youtube

Činjenica je da je imao nekoliko dobrih ponuda tijekom prošle sezone, no na kraju je ipak ostao u Dinamu. Više je puta naglašavao kako je zavolio Zagreb, naučio je hrvatski, a i Dinamo svake sezone igra u europskim kupovima, bilo Ligu prvaka ili Europsku ligu.

Nagađa se kako će Dinamo i Soudani nastaviti suradnju, 'modri' mu mogu ponuditi izdašan ugovor, a on će, ako nastavi igrati u ovakvoj formi, lako pričekati neke još i bolje ponude...