slaže se ekipa

Na Maksimir stiže novo pojačanje; sjajni veznjak se nakon čudesne sezone već pozdravio sa svojim klubom i krenuo u Zagreb

22.07.2020 u 14:07

Bionic
Reading

Luka Menalo se vraća u Dinamo nakon godine dana posudbe u Olimpiji iz Ljubljane

Dinamo se polako već priprema za novu sezonu i izazove koji slijede u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Momčadi se tako priključio 20-godišnji crnogorski stoper Stefan Milić kojeg su kupili još u veljači, a vraćen je i Mario Gavranović koji je otišao iz kluba prije manje od mjesec dana.

Naravno, 'modri' ovdje neće stati. Osim što tragaju za novim pojačanjima, ekipu će osnažiti i postojećim kadrom. Jedan od onih od kojih se jako puno očekuje, a trenutno je na posudbi je bosanskohercegovački reprezentativac Luka Menalo. 24-godišnji veznjak je ovu sezonu proveo na posudbi u ljubljanskoj Olimpiji gdje je oduševio.

U 38 utakmica ove sezone je zabio 12 golova i upisao osam asistencija i tako Olimpiji pomogao da dođe u poziciju da se bori za prvo mjesto. Celje je prvo sa 68 bodova, a Olimpija druga s dva boda manje. Danas će u zadnjem kolu u međusobnom dvoboju odlučivati o prvaku, ali bez Menala koji zbog žutih kartona nema pravo nastupa u toj utakmici.

On već pakira kofere i kreće prema Zagrebu. Svoju Olimpiju će ispratiti kao navijač, a s donedavnim suigračima i navijačima se već pozdravio na Instagramu.

'Veliko hvala svim suigračima, fizioterapeutima, oružarima i ostalim djelatnicima NK Olimpija , navijačima i svima onima koji su bili uz nas proteklih godinu dana. Uživao sam igrajući za Olimpiju i nadam se da će naša priča imati sretan kraj. Nažalost neću biti na terenu, ali ću biti najveći navijač Olimpije na svijetu. Sretno', poručio je Menalo koji će se priključiti Dinamu s kojim će u idućoj sezoni pokušati napraviti iskorak u Europi.