stigla prinova

Dinamo doveo veliko pojačanje uoči nove sezone; jedan od najtalentiranijih stopera s ovih prostora sletio na Maksimir

21.07.2020 u 14:38

Bionic
Reading

Stefan Milić, kojeg su 'modri' kupili još u veljači, priključio se Dinamu s kojim kreće u novu sezonu

Dinamo se pojačao 20-godišnjim crnogorskim braničem Stefanom Milićem. Mlado pojačanje se novim suigračima priključilo u utorak i s njima kreće u pripreme za novu sezonu. Podsjetimo, Milić je za Dinamo potpisao još u veljači, ali je polusezonu proveo na posudbi u svojem dosadašnjem klubu Budućnosti iz Podgorice.

Milić slovi za jednog od najtalentiranijih crnogorskih igrača, a za kapetana Budućnosti je bio zainteresiran i RB Salzburg koji je nudio 800.000 eura, no na kraju je ipak završio u Dinamu. 'Modri' su za njega platili 500.000 eura i obećali Crnogorcima 20 posto od idućeg transfera.

Iz kluba su objavili kako će Milić pojačati konkurenciju na poziciji stopera, a u novu sezonu će krenuti s brojem četiri na leđima.

'Jedva sam dočekao završetak sezone pa da se priključim novim suigračima. Ne trebate me ni pitati koliko sam sretan. Dinamo je institucija na ovim prostorima, a ja sam dobio priliku biti dio te momčadi. Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje kluba i da se nametnem treneru', rekao je Milić.