MOVEMBER

Muškarci, čuvajte svoje kraljevske dragulje!

29.11.2023 u 08:55

Bionic
Reading

Muškarci diljem svijeta puštaju brkove tijekom studenog kako bi podigli svijest o zdravstvenim problemima muškaraca, poput raka prostate i testisa, ali i mentalnom zdravlju, a cilj je potaknuti razgovor o muškom zdravlju. Movember tradicionalno obilježava i Philips novom kampanjom, ovaj put pod nazivom 'Čuvaj svoje kraljevske dragulje'

Philips One Blade 'izbacio' je u studenom kampanju koja podsjeća muškarce na važnost preventivnih pregleda testisa. 'Čuvaj svoje kraljevske dragulje' ključna je poruka projekta iza kojeg su stali Matija Lazarević LayZ, Pave Elez i Filip Dejanović, trojica mladih influencera, kreativaca i lica kojima mladi vjeruju i koji sami vjeruju u bolju budućnost.

Tri hrabra muškarca poslala su snažnu poruku svim muškarcima. Bez obzira na njihov stil – bilo da vole bradu ili brčiće, bez obzira na način na koji se briju, podrezuju ili trimaju suočili su se s fotoaparatom poznatog fotografa i kreatora sadržaja Janka Janića noseći bademantile, naglašavajući koliko je važno educirati muškarce o raku prostate i testisa. Osim toga, istaknuli su da je briga o mentalnom zdravlju ključna u borbi protiv ovih ozbiljnih bolesti.

S brkovima ili bez, ovih je dana bitno samo jedno – sjetiti se svojih kraljevskih dragulja.

Movember ove godine slavi 20. godišnjicu otvorenog pričanja o raku prostate muškaraca starijih od 60 godina i tumoru testisa mladih muškaraca do 30 godina. Već treću godinu za redom, pod krovnom komunikacijom 'Daj zabrij na zdravlje', muškarci su sigurni da su konačno našli pravog saveznika u borbi protiv neukrotivih brkova i brade, ovog puta uz ultimativnu oštricu 360 koja prati konture svakog lica. S druge strane, kao brand koji misli izvan okvira, Philips dodatno potiče svoje korisnike i one koji će to tek postati, na razmišljanje o svojim životnim navikama.

Koristeći Philips OneBlade tijekom Movembera, muškarci mogu lako upravljati svojim brkovima i bradom, dok istovremeno podižu svijest o važnim zdravstvenim temama. Ovo nije samo prilika za izražavanje stila, već i za poticanje dijaloga o muškom zdravlju!