USKOK NEMA DOKAZA?

Mumlek: Nisam uzeo novac i namještao

04.03.2011 u 07:34

Bionic
Reading

Miljenko Mumlek po prvi je puta dao intervju nakon afere Offside u kojoj se našao na optuženičkoj klupi da je namještao utakmice u Prvoj HNL

Miljenko Mumlek jedan je od igrača koji su najviše zabijali na HNL travnjacima. No, bivši igrač Varteksa, Dinama, Standard Liegea i Slaven Belupa ostat će upamćen po skandalu koji je potresao hrvatski klupski nogomet.

Njegova karijera je okaljana nakon istrage USKOKA-a u kojoj se ovaj veznjak sumnjiči za namještanje utakmica.

'Znam sve što se događalo i znam da u tome nisam imao ulogu. Upravo suprotno', rekao je u uvodu Miljenko Mumlek u ekskluzivnom intervjuu za emisiju Nove TV ‘Provjereno’ te dodao:

'Muči me jedino što nisam izašao u javnost s tim prije nego što je ta afera buknula, no rekli bi da sam poludio, da pričam gluposti.'

Mumlek je bijesan na USKOK i smatra da protiv njega nisu imali nikakve dokaze. Ne skriva da je znao za namještanje utakmica i da mu je nuđen novac, ali da nije ništa uzeo.

Nekoliko utakmica u kojima je sudjelovao Varteks je pod istragom. Jedna je i protiv Dinama koju su Varaždinci trebali izgubiti s dva ili više razlike, ali to se baš zbog Mumleka nije dogodilo. On je zabio gol za svoju momčad u porazu 1:2.

'Ne mogu odgovarati za nešto za što nisam kriv. Nisam mogao pustiti zbog mladih igrača', ponovio je Mumlek, no posljednju riječ imat će USKOK.