Marcelo nije sretan?

Mrko lice Marcela Brozovića probudilo raspravu u Italiji!

02.11.2017 u 17:44

Bionic
Reading

Momčadske fotografije koje su snimili igrači Intera, a na kojima Marcelo Brozović djeluje mrk i ljutit probudile su raspravu u Italiji na temu je li hrvatski reprezentativac trenutno sretan i zadovoljan u redovima milanskog kluba...

'Svi se smiješe, osim Brozovića,' naslov je fotogalerije dnevnika Corriere dello Sport, na kojoj igrači Intera zajedno poziraju u odijelima i dresovima.

  • +5
Marcelo Brozović Izvor: Profimedia / Autor: Nicolo Campo/Pacific Press/Alamy Live News

Zaista, naš 24-godišnji veznjak djeluje na svim fotografija prilično mrk i ljutit, što je očekivano probudilo rasprave o tome je li on trenutno sretan i zadovoljan u redovima milanskog kluba.

Pod novim trenerom Lucianom Spalletijem nije se Brozović naigrao ove sezone. U prvih 11 kola Serije A tek je triput startao od prve minute, a priliku je najbolje iskoristio protiv slabašnog Beneventa kojem je utrpao dva pogotka.

Marcelo sigurno nije pretjerano zadovoljan svojim trenutnim statusom, ali znao je i kod bivših trenera Intera završavati na klupi pa se kasnije vraćati u prvi plan.

O njegovom odlasku iz Milana piše se tijekom gotovo svakog prijelaznog roka već godinama, ali nikad se ništa konkretno na tom planu nije dogodilo. Valja naglasiti da je prošlog ljeta jedna momčadska fotografija s ljutitim licem Ivana Perišića također izazvala slične reakcije medija no naš reprezentativac ipak je ostao u klubu i trenutno je nezamjenjiv u momčadi koja još ne zna za poraz u talijanskom prvenstvu.

Fotogaleriju s ljutitim Brozovićem pogledajte ovdje.