Ronaldo nas razočarao

Možda i je najbolji, ali ovako govoriti o samome sebi?!

08.12.2017 u 17:43

Bionic
Reading

Portugalski nogometni majstor Cristiano Roanldo peti put u karijeri osvojio je 'Zlatnu loptu' koju dodjeljuje France Football, dok je najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić zauzeo peto mjesto

Ronaldo je Zlatnu loptu osvojio i prošle godine, te 2008, 2013 i 2014. godine. Pet naslova ima i Lionel Messi (2009, 2010, 2011, 2012, 2015) koji je ove godine osvojio drugo mjesto. Treći je bio Neymar, četvrti Gianluigi Buffon, a sjajno peto mjesto pripalo je Modriću.

  • +7
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez na dodjeli FIFA nagrada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovo je Ronaldu druga nagrada ove godine nakon što je najboljim nogometašem svijeta proglašen i u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA).

Portugalac je u protekloj sezoni osvojio Ligu prvaka, španjolsko prvenstvo, europski Superkup, španjolski Superkup, a bio je i najbolji strijelac 'Champions League'. 

'Presretan sam, ovo je sjajan trenutak. Zahvaljujem se suigračima iz Reala što su mi pomogli osvojiti ovu nagradu. Iza nas je sjajna sezona, osvojili smo Ligu prvaka i španjolsko prvenstvo', kazao je Portugalac koji je nagradu preuzeo u društvu majke Marije Dolores i najstarijeg sina Cristiana Jr.

Međutim, dan nakon što je preuzeo nagradu, Ronaldo je ispalio i ovo.

'Ja sam najbolji igrač u povijesti nogometa. Ne vidim da je itko bolji od mene, nitko nije postigao stvari koje sam ja uspio i napravio sam ono što drugi ne mogu', rekao je odlični portugalski nogometaš, koji je ovom izjavom ipak razočarao.

Odmah je stigao i odgovor jednog od igrača.

'Ronaldo u protekla dva mjeseca nije apsolutno ništa napravio na terenu, tako da mislim da nije zaslužio ovu nagradu', kazao je Brazilac Filipe Luis, inače defanzivac Atletico Madrida.

'Ja se osobno divim Messiju. Igrao sam puno utakmica protiv njega i nikada se nije žalio, a nije da nije imao razloga, dok je Ronaldo uvijek nešto dramatizirao", zaključio je Luis.