vesele se ždrijebu

Messi, Neymar i Ronaldo tek s ovim naslovom postat će najbolji od najboljih

30.11.2017 u 12:19

Bionic
Reading

Bez ikakve sumnje Argentinac Lionel Messi, Portugalac Cristiano Ronaldo i Brazilay Neymar najbolji su nogometaši današnjice, međutim niti jedan od njih nema svjetsku krunu

Messi je u dresu Barcelone osvojio sve što se može osvojiti. Ali u dresu Argentine ima tek olimpijsko zlato iz 2008. Na posljednja dva prvenstva Copa America, Argentina je posrnula u finalu a u oba je izgubila od Čilea. 

  • +7
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez na dodjeli FIFA nagrada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Finale je izgubila i na posljednjem svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine i to od Njemačke, također 0:1.

'Pratit ću ždrijeb jer nakon dugo vremena taj dan nećemo imati trening', kazao je Messi dodavši:

>> Modrić progovorio na švedskom: Samo da se ne ostvari ono što je rekao!

'Opušten sam, već sam u glavi složio koga bi želio u skupini'.

Ronaldo je u dresu portugalske vrste slavio na posljednjem europskom prvenstvu u Francuskoj 2016. godine. Na SP-u Portugal je u Ronaldovoj eri najdalje stigao 2006. u Njemačkoj osvojivši četvrto mjesto. Portugal je tada u polufinalu izgubio od Francuske (0:1), a u susretu za broncu od Njemačke (1:3).

'Neke reprezentacije su jače, a neke su slabije pa očekujem uravnoteženu skupinu', poručio je Ronaldo.

'Miran sam jer znam da kada dođe vrijeme momčad će biti spremna. Bez obzira koga dobijemo u svakom susretu ćemo ići na pobjedu', dodao je Ronaldo.

Brazilac Neymar je u dresu brazilske vrste osvojio zlato na posljednjim OI u Rio de Janeiru 2016. godine, te Kup Konfederacija 2013. Sa svjetskih prvenstava ima frustrirajuće četvrto mjesto osvojeno 2014. u domovini.

'Spreman sam za ždrijeb. Pripremit ću kokice i u društvu obitelji i prijatelja pratiti tv prijenos. Uvjeren sam kako možemo dobiti svakoga', kazao je samouvjereno Neymar.