portugalac sve nervozniji

Sramota! Ronaldo se žestoko obrušio na Luku Modrića

20.11.2017 u 17:08

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo nedavno je osvojio priznanje za najboljeg igrača svijeta, što je brojnim trofejima i zaslužio. Baš kao što sada zaslužuje i kritike jer ove jeseni u dresu Reala ne igra ni približno svojim mogućnostima

Madridski Real nakon 12 kola za vodećom Barcelonom zaostaje deset bodova i mnogi su uvjerenja kako se 'kraljevski klub' oprostio od obrane naslova prvaka.

  • +11
La Liga, Atletico Madrid - Real Madrid Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Juan Medina

A jedan od razloga lošijih rezultata Zidaneove momčadi sigurno leži i u podatku da je Cristiano Ronaldo u svojih osam nastupa u Primeri zabio tek jedan jedini gol.

Sve to očito frustrira i Portugalca, uz kojeg se vežu i priče o odlasku iz Reala ali i sukoba sa suigračima.

Tako Diariogol.com prenosi kako se u svlačionici, nakon madridskog derbija s Atleticom (op.a. 0:0), Ronaldo obrušio na suigrače, a posebice na igrače veznog reda, među kojima su i naš Luka Modrić te Isco i Asensio.

Optužio ih je da ga ne traže na terenu i da ne igraju za njega, te da zbog takve igre on ne može stići do pogotka i pomoći svojoj momčadi. Drugim riječima, suigrači su krivi što ne može igrati kako zna i može.

U istom tekstu pobrojani su i grijesi francuskog trenera Zidanea, kojegm su navijači preko društvenih mreža poručili 'Ti si loš', a optužuje ga se za prodaju igrača poput Alvara Morate, Jamesa Rodrigueza i Pepea.

U svakom slučaju, bit će zanimljivo sljedećih tjedana.