neće u united

Mourinho za hrvatskog reprezentativca ponudio 60 milijuna eura, a ovaj ga je - odbio

01.08.2018 u 15:19

Bionic
Reading

Mateo Kovačić više ne želi čekati priliku u madridskom Realu, jasno je od predsjednika Florentina Pereza zatražio da ga proda. A interesa ne manjka, pa je i prva konkretna ponuda stigla u Madrid...

Manchester United poslao je službenu ponudu Realu, Jose Mourinho je za Matea Kovačića ponudio 60 milijuna eura! Tako tvrdi 'glasnik Reala', španjolski sportski dnevnik Marca.

Iz izvora bliskih klubu Marca doznaje kako je predsjednik Florentino Perez čak i bio spreman prihvatiti ponudu, ali odbio ju je - Mateo Kovačić! Da, Kova je odlučio Mourinhu reći - NE!

Hrvatski je reprezentativac odlučan u namjeri da ode iz Reala, želi igrati i traži klub u kojemu bi bio prva opcije u veznome redu. Dosta mu je čekanja i igranja u manje važnim susretima, željan je dokazivanja. I baš je zato, tvrdi Marca, odbio ponudu Uniteda. Mourinho definitivno nije trener koji će mu bilo što jamčiti, a i pitanje je kako bi se Kova snašao u njegovoj destruktivnoj nogometnoj filozofiji.

  • +11
Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zato Kovačićeva odbijenica nikoga niti nije začudila, osim što je možda malo povrijedila Mourinhov ionako ogroman ego. Pa tko je Mateo Kovačić da odbije njega, Specijalnog?!

>> Senzacija iz Italije: Inter čini sve kako bi kupio kapetana hrvatske reprezentacije

Nema veze, za Kovu sigurno ima zainteresiranih klubova u kojima će njegova kreacija doći do izražaja. A do tada će čekati i trenirati s Realom. Tko zna, možda ga trener Julen Lopetegui uspije i nagovoriti na ostanak... Jer trebat će mu Kovačić, posebno ako nekim čudom Luka Modrić ode u Inter.