STRAH OD BARCE ILI...

Mourinho u svlačionici otkrio pesimizam

26.01.2012 u 09:01

Bionic
Reading

Jose Mourinho dosta je mirno primio ispadanje iz Kupa kralja. Realov stručnjak je zadovoljan predstavom svojih igrača, ali je otkrio da pojedincima u njegovoj momčadi nedostaje samopouzdanja. Zapravo je tako skrivećki kritizirao i suđenje

Real je ispao iz Kupa kralja. Nakon poraza na Santiago Bernabeuu (1:2), na Nou Campu je bilo 2:2 pa su Katalonci prošli u polufinale. No Mourinho ne očajava, već je nekoliko puta ponovio da im je Kup kralja tek treći cilj po važnosti. U Madridu su prije svega usredotočeni na prvenstvo pa na Ligu prvaka.

'Odigrali smo dobru utakmicu. Došli smo po pobjedu. Znali smo da imamo negativan rezultat, ali smo bili motivirani, željeli smo slaviti', rekao je Mourinho, koji je na novinarsko pitanje bi li promijenio strategiju u ključnom prvom susretu bio vrlo jasan.

'Ne.'

Portugalac se osvrnuo i na atmosferu na Nou Campu, na kojem u zadnje vrijeme Real ne prolazi dobro.

'Neću uopće govoriti o sucima. Došli smo ovdje s nadom da možemo proći, znali smo da će biti teško, ali vjerovali smo u sebe. Međutim, bio sam u sličnim situacijama na Camp Nouu s Chelseajem i Interom, pa je ovakav ishod nešto na što sam se naviknuo', pričao je cinično Mourinho, otkrivši novinarima nešto što dovoljno govori o manjku samopouzdanja u njegovoj momčadi kada se igra na Nou Campu, ali je na taj način zapravo kritizirao suđenje.

'Čuo sam u svlačionici pojedince koji su govorili da je ovdje nemoguće pobijediti.'

Barcelona - Real 2:2