NE ŽELI U ISTI AVION

Mourinho u svađi s igračima: Zbog Casillasa ne putuje u Zürich?

07.01.2013 u 16:30

Bionic
Reading

Nogometni portal Goal.com otkrio je pravi razlog zbog kojeg trener aktualnog prvaka Španjolske Real Madrida, Jose Mourinho, neće prisustvovati na FIFA-inoj gala večeri, odnosno dodijeli nagrade Ballon d'Or.

Prema izvoru bliskom Real Madridu, koji se povjerio spomenutom portalu, Mourinho nije dovoljno motiviran da bi prisustvovao ceremoniji, te ne vjeruje da će on, kao i bilo koji njegov igrač osvojiti prestižnu FIFA-inu nagradu. Nadalje, razlog su također zategnuti odnosi s igračima koji će biti na ceremoniji - Sergijom Ramosom i Ikerom Casillasom

'Jedna je stvar putovati u avionu s velikim brojem ljudi koje ne poznaje. No, atmosfera bi bila prilično neobična kada bi samo njih trojica bila u avionu,' rekao je neimenovani izvor Goal.comu.

Izuzev trenera 'kraljevskog kluba', preostala trojica igrača koji kandidiraju za nagradu putovat će u Zürich, a najveći kandidat za osvajanje prestižne nagrade za najboljeg igrača 2012. godine iz redova Reala je Cristiano Ronaldo. Portugalac će po prvi put nakon 2008. godine pokušati osvojiti titulu najboljeg.

Podsjetimo, Mourinho je svoj neodlazak objasnio činjenicom da je pred njim priprema za utakmicu u Kupu kralja protiv Celte iz Viga. Riječ je o uzvratnoj utakmici osmine finala u Madridu, nakon što je Mourinhova momčad poražena u prvoj u Vigu s 2-1.