PRKOS I INAT

Mourinho: U ponedjeljak opet idem u London, pa što?

04.03.2012 u 10:01

Bionic
Reading

Na press-konferenciji uoči dvoboja 26. kola španjolskog nogometnog prvenstva protiv Espanyola trener madridskog Reala upitan je za razloge svog nedavnog puta u London

U utorak je Mourinho uhvaćen kako u Londonu šopingira i traga za kućom, nakon čega su mediji počeli špekulirati kako seli na klupu Tottenhama ili Chelseaja na kraju sezone iako je ugovorno vezan za Real.

No, kontroverzni Portugalac odbio je obrazložiti precizne razloge svojeg posjeta engleskoj prijestolnici.

'Ne moram dati objašnjenja nikome vezano uz moj privatni život. Kada jedan od nas napusti Madrid, obavijestimo klub iz pristojnosti. Vama (novinarima) ne moram reći ništa', rekao je Mourinho, uz misteriozni dodatak:

'U ponedjeljak ponovno putujem'.

U utakmici protiv Espanyola na Santiago Bernabeuu Real će biti oslabljen za neigranje ozlijeđenih Fabija Coentraa, Karima Benzeme i Angela di Marije, dok je Kakin nastup pod velikim upitnikom.

'Espanyol je jedino što je bitno. Oni su vrlo dobra momčad s vrlo dobrim trenerom. Neće se bojati pobjede ovdje. Naš cilj je doći do sljedeće utakmice s jednakom prednošću. Ako pobijedimo Espnayol imat ćemo jednu utakmicu manje do kraja i to je ključan susret za nas.