SRAMOTI KLUB

Mourinho opet blizu otkaza u Realu

01.05.2011 u 13:48

Bionic
Reading

U Madridu je opet aktualna tema mogući Mourinhov otkaz u Realu. Neki čelnici kluba nisu zadovoljni ponašanjem portugalskog stručnjaka, kao ni posljednjim rezultatima

Još u prosincu se spominjao mogući rastanak Josea Mourinha i Real Madrida, ali se tada situacija primirila. Sada je na Santaigo Bernabeu opet vruće.

Razlog nisu samo tri domaća poraza (Sporting, Barcelona, Zaragoza), nego i Mourinhovo ponašanje.

Nekoliko ljudi u upravi 'kraljevskog kluba' ne može progutati način na koji njihov trener izražava nezadovoljstvo. Tako je Portugalac poslije poraza od Barcelone napao suca Starka i čelnike Uefe, a pojedinci u loži Santiago Bernabeua se srame takvih Mourinhovih ispada. Tako je razlaz opet aktualan.

Na sve to su se nadovezali lošiji rezultati, a s Realove klupe se letjelo i za puno manje stvari.

Iako je kontroverzni strateg prije par dana izjavio kako sigurno ostaje u Madridu, jer je dodatno motiviran nakon onoga što se dogodilo u Ligi prvaka, njegov položaj nije više siguran.

No Portugalac nema razloga strahovati. I da dobije nogu, Premiership bi ga dočekao otvorenih ruku. Tako su za njegove usluge već zanimanje pokazali Manchester City i Chelsea, a spominjao se kao i nasljednik Alexa Fergusona na klupi Manchester Uniteda.