VRAĆA SE NA OTOK

Mourinho: Ništa se ne može usporediti s Engleskom

23.03.2011 u 16:36

Bionic
Reading

Iako je trener Reala Jose Mourinho najavljivao odlazak iz 'kraljevskog kluba' možda već nakon ove sezone, Portugalac bi svoj trogodišnji ugovor odradio do kraja te bi se vratio u Englesku. Pitanje je samo u koji klub

Navijači Chelseaja sigurno o povratku Jose Mourinha maštaju još od njegova odlaska u milanski Inter, no kada i Mourinho najavio svoj povratak, onda su ga engleski mediji puni.

'Nedostaje mi Engleska i moj sljedeći angažman bit će u Premiershipu. Tamo imam još nedovršenog posla. Mislim i da Engleska želi moj povratak, zar ne? To je bio najbolji period u mojoj karijeri. U Chelseaju sam uživao i kao trener i kao obiteljski čovjek. Moja obitelj je uživala, stekli smo brojne prijatelje s kojima smo i dalje u kontaktu. Svi želimo nazad, a u nogometu postoje neke pobjede koje bi htio ponoviti. Razgovarat ću s menadžerom', potpalio je Mourinho maštu Engleza.

Engleski mediji pišu da je Mourinho glavni kandidat za nasljednika Alexa Fergusona u Manchester Unitedu, ali i dodaju da Škot ne razmišlja o odlasku u mirovinu. Možda zato i Mourinho rasteže svoj ostanak u Madridu.

'Imam još tri godine ugovora s Realom. To je najveći klub na svijetu, ujedno i najteži. Morao sam doći jer su me zvali tri puta, morao sam i u Italiju jer svi kažu da je Serie A 'dom za taktičare'. Ipak, ništa se ne može usporediti s Engleskom, tamo je posebno. Ne znam to objasniti, ali obožavam Englesku', zaključio je Portugalac.