NISU IM DALI OSVAJATI

Mourinho: Nijedna moja ekipa nije kao Real

09.09.2011 u 10:08

Bionic
Reading

Portugalski nogometni stručnjak Jose Mourinho dao je veliki intervju portugalskoj novinskoj agenciji LUSA-i u kojem je naglasio kako je prošla sezona na klupi Real Madrida bila njegova najbolja sezona u karijeri, premda nije osvojio niti jedan veliki trofej

'Osvojili smo Kup Kralja, bili smo drugi u prvenstvu i stigli smo do polufinala Lige prvaka. Više od toga nismo mogli ostvariti jer nam nisu dali', naglasio je Mourinho, te dodao: 'Niti jedna ekipa koju sam vodio nije osvojila toliko bodova, zabila toliko golova niti skupila toliko pobjeda kao Real. Bilo je to moje najbolje prvenstvo koje sam imao, bilo je uistinu vrlo dobro'.


Kraljevski klub je ovoga ljeta potrošio na pojačanja 55 milijuna eura, a na Santiago Bernabeu stigli su Fábio Coentrao iz Benfice za 30 milijuna eura, Nuri Sahin iz Borussie Dortmund za 10 milijuna, koliko je koštao i dolazak Raphaëla Varanea iz Lensa, dok je odšteta za José Maríu Callejóna iz Espanyola iznosila pet milijuna eura. Hamit Altintop je iz Bayerna došao bez odštete.

'Možda se čini neobičnim, no Real je potrošio malo, premda bi mogao potrošiti daleko više. Nismo trošili jer nije bilo razloga. Izbor igrača u prošloj sezoni pokazao se dobrim, pa radikalne promjene nisu bile potrebne', pojasnio je 'The Special one', kako glasi njegov nadimak.