MOŽDA I OSTANE U INTERU

Mourinho: Mislim da nisam najbolji, ali...

05.05.2010 u 10:33

Bionic
Reading

Portugalac Jose Mourinho, koji vodi Inter prema scudettu, talijanskom kupu i osvajanju naslova Lige prvaka, još prije desetak dana najavljivao je svoj odlazak iz talijanskog nogometa. Sada, pak, kada su se vratili i rezultati, scenariji bi ipak mogao biti drukčiji

S obzirom na to da mu se 'okrenulo' u prvenstvu, ali i da je Inter u polufinalu Lige prvaka izvukao Barcelonu, Jose Mourinho bio je spreman otići s klupe milanskog Intera. Doduše, ni sada nije potvrdio ostanak, ali odgovor na pitanje vidi li se i dogodine na klupi Intera, ipak je umjereniji:

'U nogometu ne možete s pouzdanošću ništa reći jer nikad ništa nije sigurno.'

Nogometaši Intera ove sezone bore se za tri trofeja, scudetto, Kup Italije i Ligu prvaka.

'Već sam osvajao tri naslova u jednoj sezoni, pa mi neće biti prvi put. Ne mislim da sam najbolji trener, ali dajem sve od sebe i mirno spavam jer znam da se uvijek maksimalno trudim', rekao je Mourinho, koji je non-stop u sukobu s novinarima, ali i nogometnim djelatnicima u Italiji.

'Mala je razlika između pobjeda i poraza. Došli smo do finala Kupa i Lige prvaka, a do posljednjeg prvenstvenog kola borit ćemo se i za naslov prvaka. Zbog toga ne tražim poštovanje, već ga zahtijevam', završio je Mourinho, koji će večeras igrati protiv Rome u finalu talijanskog kupa.