IVKOVIĆ OTKRIO

'Mourinho je još lani rekao da želi Modrića'

07.09.2012 u 13:51

Bionic
Reading

Aktualni trener zagrebačke Lokomotive Tomislav Ivković bio je među prvima koji je tijekom dana popričao s portugalskim stručnjakom Joseom Mourinhom

Dugogodišnje prijateljstvo Tomislava Ivkovića i Josea Mourinha razlog je što su se upravo njih dvojica prvi susreli u zagrebačkom hotelu The Regent Esplanade.

Naime, ugledni portugalski stručnjak i trener madridskog Reala, s kojim je u Zagrebu bio i prošle sezone kada su se sučelili 'modri' i 'kraljevi', poseban je gost Hrvatskog nogometnog saveza te će večeras u Maksimiru gledati kvalifikacijski dvoboj Hrvatske i Makedonije.

Naravno, njegov prioritet bit će igra Luke Modrića, kojeg je prošlog tjedna potpisao za madridski Real.

'Baš smo se susreli u Esplanadi, popričali smo i onda je otišao u posjet Modriću u hotel AS', rekao je u uvodu razgovora za tportal.hr Tomislav Ivković.

'Mourinho je izuzetno zadovoljan transferom, tražio je takvog igrača koji brzo razmišlja i koji je u stanju i prenijeti loptu, ali i još brže je proslijediti dalje.'

Dakle, Modriću bi trebalo biti zagarantirano mjesto u momčadi?

'To nitko nije rekao, ali Mourinho mi je još prošle godine, kada smo se sreli u Zagrebu, rekao da želi njega, odnosno takav tip igrača. Hvalio ga je već tada i rekao da Luka izuzetno brzo razmišlja, da na poziciji s dva zadnja vezna može donijeti jako, jako puno i da je odličan u igri jedan na jedan', prenio je dojmove ovoga razgovora Ivković te dodao kako će se večeras s uglednim trenerom susresti i u Maksimiru.