NFL SPEKTAKL

Mogu li Steelersi zaustaviti Bradyja i Patriotse?

14.11.2010 u 14:28

Bionic
Reading

Najvrednija liga svijeta NFL ulazi u svoju desetu rundu. I ovo kolo donosi nekoliko poslastica u kojima mogu uživati ljubitelji američkog nogometa, a nekako najviše pozornosti plijen sraz na Heinz Fieldu

U dom Pittsburgh Steelersa pred oko 65 tisuća gledatelja stižu New England Patriotsi. Sudar je to dviju momčadi iz konferencije AFC s omjerom 6-2 što jamči pravi spektakl. Za oba kluba ova sezona je svojevrsno iskupljenje, jer su prošle godine ti sastavi svoj put po NFL-u završili ranije nego što su mislili. Gosti u svojim redovima imaju odlično raspoloženog quarterbacka Toma Bradya koji točnim dodavanjima napad New Englanda čini jednim od najubojitijih u ligi. Propustio je nekoliko treninga prije utakmice, ali bit će spreman što je za 'patriotse' najvažnije. S druge strane domaćin je više oslonjen na čvrstu obranu u kojoj dominiraju Lawrence Timmons i dva Jamesa - Harrison te Farrior.

'Steelersi izgledaju kao uvijek – jako dobro. Gledao sam ih i mogu reći da sam impresioniran. Fizički su moćni, jaki i čvrsti. Posebno su opasni kod kuće i bit će to pravi izazov za nas,' rekao je trener New Englanda Bill Belichick.