poruka uoči ždrijeba

Modrić progovorio na švedskom: Samo da se ne ostvari ono što je rekao!

30.11.2017 u 11:00

Bionic
Reading

Fifa je uoči ždrijeba koji će u petak s početkom u 16 sati biti održan u Moskvi objavila video u kojem kapetani reprezentacija čestitaju svojim kolegama na plasmanu na Svjetsko prvenstvo, a Luka Modrić progovorio je na švedskom jeziku...

Hrvatska će u petak saznati u kojoj će grupi započeti svoj nastup na SP-u u Rusiji. Zlatko Dalić i njegovi igrači nadaju se ugodnim protivnicima poput Irana i Paname, a izbjegavanju potencijalno opasnih suparnika poput Kostarike, Islanda, Nigerije, kao i najjačih reprezentacija iz prve jakosne skupine.

  • +10
Hrvatska slavi prolazak na SP u Rusiju Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Kao zagrijavanje za ždrijeb Fifa je u četvrtak objavila simpatični video u kojem kapetani reprezentacija čestitaju kolegama na plasmanu na Svjetsko prvenstvo te im poručuju 'vidimo se u Rusiji', na jeziku reprezentacije kojoj se obraćaju.

Luka Modrić dobio je priliku obratiti se kreatorima najveće senzacije kvalifikacija, švedskoj nogometnoj reprezentaciji koja je izbacila Italiju. Čestitao im je na tom podvigu i na švedskom jeziku poručio vidimo se na SP-u. Nadajmo se ne u istoj grupi. Ne bi bilo dobro da se te riječi ostvare u doslovnom smislu.

Na hrvatskom se pak jeziku obratio kapetan Švicarske Stephan Lichtsteiner, s istom porukom. Na njegovu ekipu naši srećom ne mogu naići u grupnoj fazi, jer se nalaze u istoj jakosnoj skupini.