navijači strepe

Potjerali su Slavena Bilića, a sada im je sigurno žao: West Ham tone!

30.11.2017 u 09:19

Bionic
Reading

Nogometaši West Hama pod novim trenerom Davidom Moyesom još uvijek čekaju prvu pobjedu, a nakon bolnog 4:0 poraza ove srijede od Evertona navijači polako shvaćaju da Slaven Bilić i nije odrađivao tako loš posao kako im se činilo...

West Ham je sve ozbiljniji kandidat za ispadanje iz Premiershipa. Uprava kluba pokušala je smjenom Slavena Bilića trgnuti momčad, ali nije uspjela. Pod Davidom Moyesom 'čekićari' igraju još gore, što je potvrđeno ove srijede na Goodison Parku.

  • +3
Slaven Bilić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Everton je uz hat-trick Waynea Rooneyja i gol sa sredine igrališta svladao West Ham rezultatom 4:0 i tako ga učvrstio u zoni ispadanja, a sebe odmaknuo od najugroženijih.

Među navijačima su kritike na račun Moyesa sada puno žešće nego prema bivšem hrvatskom izborniku i polako svi shvaćaju da Bilić i nije odrađivao tako loš posao kako se činilo na početku sezone.

'Nismo igrali dobro u prvom poluvremenu, ali da nismo promašili penal, sve se moglo promijeniti,' pravdao se David Moyes nakon susreta koji zasad ima dva poraza i jedan remi, a najgore ga tek čeka.

West Ham u sljedeća tri kola igra s Manchester Cityjem, Chelseajem i Arsenalom, a zatim gostuje kod Stoke Cityja pa bi vrlo lako mogao završiti na posljednjem mjestu Premiershipa do kraja kalendarske godine.

Što se trenerske pozicije tiče, ako ovako nastavi Moyes sigurno neće dočekati englesko proljeće na klupi 'čekićara', a njegovom nasljedniku bit će jako teško spasiti klub od ispadanja...